Bakan Varank ve Bakan Selçuk arasında gülümseten diyalog

Dün düzenlenen törenle işleme konulan Eğitim Kurumlarında Hijyen Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme İş Birliği Protokolü'nün ardından Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Mİlli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk arasında sosyal medya üzerinden gülümseten bir 'boy' diyaloğu yaşandı.

Sanayi ve Teknoloji ile Milli Eğitim Bakanlıkları arasında "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme Kontrol Kılavuzu"nun uygulanması konusunda iş birliği protokolünün imza töreni, Bakan Varank ve Bakan Ziya Selçuk'un katılımıyla dün gerçekleştirildi.

Söz konusu toplantıdan bir görseli alarak sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bakan Selçuk, ''Okulların açılması için her türlü hazırlığımıza yüksek bir özenle devam ediyoruz. Bu kapsamda TSE ile hijyen standartlarımızı belirleyip pilot uygulamalara başladık. Sağlıklı eğitim ortamı oluşturulmasına katkı için Bakanımız Sayın Mustafa Varank ve emek verenlere teşekkürler.'' ifadelerini kullandı.

VARANK'TAN SELÇUK'A 'BOY' MESAJI

Söz konusu paylaşımdaki fotoğraf hakkında Bakan Selçuk'a yanıt veren Bakan Varank, ''Sayın Bakanım, çocuklarımızın sağlığını ilgilendiren böyle bir konuda paydaş olmaktan, milli standardizasyon kuruluşumuz TSE ile emek vermekten gururluyuz. Fakat, paylaşımınızdaki fotoğrafı bununla değiştirmeniz boy standartları açısından daha uygun olacaktır. Teşekkürler.'' ifadelerini kullandı.

Bakan Varank ve Bakan Selçuk arasında gülümseten diyalog

''BEN ARKA SIRADAKİLERİ SİZ ÖN SIRADAKİLERİ TEMSİL EDİYORSUNUZ''

Varank'ın bu paylaşımı sosyal medya kullanıcılarını gülümsetirken, Selçuk'un yaptığı paylaşımla olay tatlıya bağlandı.

Bakan Selçuk, ''Ben arka sıradaki öğrenciyi, siz ön sıradaki öğrenciyi temsil ediyorsunuz sayın bakanım. Her şey çocuklarımız için. İşlem tamam:)'' dedi.

 

Bakan Varank ve Bakan Selçuk arasında gülümseten diyalog - Resim : 2

Bakan Varank ve Bakan Selçuk arasında gülümseten diyalog ile ilgili etiketler Mustafa Varank Ziya Selçuk Sosyal Medya Bakan boy
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.