Bakan müjdeyi verdi: KOBİ'lere 1 milyon TL destek!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yaptığı son dakika açıklamasında, KOSGEB aracılığıyla KOBİ'lere 1 milyon TL'ye kadar destek verileceği müjdesini verdi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, KOSGEB'in bugün itibarıyla "İmalat Sanayinde Dijitalleşme" temasıyla 3'üncü çağrıya çıktığını bildirdi. Bakan Varank: "Akıllı dijital teknolojileri geliştiren veya bunları imalat süreçlerinde kullanan KOBİ'leri 1 milyon liraya kadar destekleyeceğiz." açıklamasında bulundu.

DİJİTAL TEKNOLOJİLERİN YERLİ ÜRETİMİ SAĞLANACAK

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı kapsamında "İmalat Sanayinde Dijitalleşme" temasıyla 3'üncü çağrıya çıktığını açıkladı. Pandemi ile birlikte KOBİ'lerin iş süreçlerine dijitalleşmeyi entegre etmeye başladığına işaret eden Varank, "Dijital teknolojilerin yerli üretimini ve ticarileşmesini sağlayarak güçlü bir dijital ekosistem oluşturmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

BAŞVURULAR E-DEVLET ÜZERİNDEN OLACAK, SON GÜN 17 MAYIS

KOBİ'lere 300 bin liraya kadar geri ödemesiz, 700 bin lira kadar geri ödemeli olmak üzere toplam 1 milyon liraya kadar destek verileceğini bildiren Varank, "Böylece yerli ve yetkin dijital teknoloji geliştiricisi KOBİ'lerin sayısını artırmayı sürdüreceğiz. Başvuruları, 17 Mayıs'a kadar alacağız. KOBİ'lerimiz çağrıya e-Devlet üzerinden başvurabilir. Çağrı sonuçlarını da Temmuz ayında açıklamayı planlıyoruz." açıklamasında bulundu.

Bakan müjdeyi verdi: KOBİ'lere 1 milyon TL destek! ile ilgili etiketler KOSGEB Sanayi Mustafa Varank kobillere destek
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.