Bakan, Mahir Ünal'ın öğrencisi çıktı!

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Mahir Ünal’ın Gaziantep'te görev yaptığı yıllarda öğrencisi olduğu ortaya çıktı.

Kahramanmaraş’ta 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda konuşan Ünal, 10 yıl öğretmenlik yaptığını söyledi.

Gaziantep’teki Nizip İmam Hatip Lisesi’nde de görev yaptığını belirten Mahir Ünal, o dönemki öğrencilerinden birinin şu an bakanlık yaptığını dile getirdi. Ünal’ın “En parlak öğrencilerimden bir tanesi duruşuyla, oturuşuyla. görürsünüz yetenek testlerine falan ihtiyaç yok” diyerek tarif ettiği öğrencinin ise Adalet Bakanı Abdulhamit Gül olduğu öğrenildi.

Bakan, Mahir Ünal'ın öğrencisi çıktı!

Bakan, Mahir Ünal'ın öğrencisi çıktı! ile ilgili etiketler Gaziantep Kahramanmaraş Mahir Ünal Abdulhamit Gül Öğretmen Öğrenci Nizip
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.