Bakan Kurum'dan TOKİ İstanbul çekilişi hakkında açıklama: 9 günde 14 bin 838 hak sahibini belirledik

TOKİ Tuzla kura sonuçları ile 10 bini aşkın konutun hak sahibi belli oldu. Bugün de devam eden TOKİ Tuzla çekilişi 5 gün sonra sona eriyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "TOKİ ile İlk Evim Tuzla kuralarımızda 9 günde 14 bin 838 hak sahibini belirledik" dedi. İşte detaylar...

TOKİ Tuzla kura çekimi bugün de kaldığı yerden devam ediyor. İlk TOKİ Tuzla kuraları 16 Mart'ta çekilmeye başlanmıştı. Bugün de devam eden TOKİ Tuzla çekilişi 29 Mart'ta son bulacak. Sıra diğer TOKİ İstanbul kuralarına gelecek.

Bakan Kurum'dan TOKİ İstanbul çekilişi hakkında açıklama: 9 günde 14 bin 838 hak sahibini belirledik

BAKAN KURUM'DAN TOKİ İSTANBUL KURA ÇEKİMLERİ HAKKINDA AÇIKLAMA

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, resmi sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamada, "İstanbul'umuzu başta deprem olmak üzere tüm afetlere karşı daha dirençli hale getirmek için güvenli konutlar yapmayı sürdürüyoruz. TOKİ ile İlk Evim Tuzla kuralarımızda 9 günde 14 bin 838 hak sahibini belirledik" ifadelerini kullandı.

 

Bakan Kurum'dan TOKİ İstanbul çekilişi hakkında açıklama: 9 günde 14 bin 838 hak sahibini belirledik ile ilgili etiketler emlak TOKİ Tuzla İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.