Bakan Kurum'dan Kanal İstanbul açıklaması: Tabi ki iptal etmedik. Yapılan, imar uygulama değişikliği!

Bakan Kurum: Kanal İstanbul Projesi'ni tabi ki iptal etmedik. İmar planları yürürlükte. Gurur projemizi adım adım hayata geçiriyoruz. Yapılan, vatandaşlarımızın talep ve ihtiyaçları neticesinde yeni bir imar uygulama değişikliği!

Cumhuriyet tarihinin en büyük projesi olacak olan ve Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın, 'Hayalim' dediği Kanal İstanbul ile ilgili ortaya atılan iddialara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'dan yanıt geldi. Kurum, vatandaşların talep ve ihtiyaçları nedeniyle bir imar değişikliği yapıldığını, projeden vazgeçilmesinin söz konusu olmadığını belirtti.

BAKAN KURUM KANAL İSTANBUL İDDİALARINI YALANLADI

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, kişisel Twitter hesabından bir açıklama yaptı. Kurum, Kanal İstanbul'dan vazgeçildiği iddialarını kesin bir dille yalanlayarak, "Kanal İstanbul Projesi'ni tabi ki iptal etmedik.
İmar planları yürürlükte." dedi.

"YAPILAN İMAR UYGULAMA DEĞİŞİKLİĞİ"

"Gurur projemizi adım adım hayata geçiriyoruz." diyen Kurum, "Yapılan, vatandaşlarımızın talep ve ihtiyaçları neticesinde yeni bir imar uygulama değişikliği!"

 

Bakan Kurum'dan Kanal İstanbul açıklaması: Tabi ki iptal etmedik. Yapılan, imar uygulama değişikliği! ile ilgili etiketler Kanal İstanbul Murat Kurum bakan kurum
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.