Bakan Kurum, NASA'yı etiketleyip paylaşım yaptı: Uzaydaki yaşamın sırrı Salda Gölü'nde

NASA, Instagram hesabından Salda gölü'nü paylaşarak, Mars'a olan benzerliğine dikkat çekmişti. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Twitter paylaşımında NASA'yı etiketleyerek, Salda Gölü'nün videosunu yayınladı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, sosyal medyadan NASA'yı etiketleyerek, Salda Gölü ile ilgili paylaşım yaptı.

Twitter hesabından Salda Gölü ile ilgili bir video yayınlayan Bakan Kurum, daha önce Instagram hesabından paylaşımda bulunan NASA'yı etiketledi.

Mesajında, "Salda hep güzel kalacak... Uzaydaki yaşamın sırrı Salda Gölü'nde." ifadelerini kullanan Kurum, özel çevre koruma bölgesi ilan edilen Salda Gölü'nün güzelliklerini gözler önüne serdi. Bakan Kurum'un paylaştığı videoda; gölün Mars'taki bilimsel incelemelere kaynaklık ettiği, bilim insanlarına göre Salda Gölü kıyılarının Mars'ın milyarlarca yıl önceki haline benzediği bilgileri yer aldı.

 

Bakan Kurum, NASA'yı etiketleyip paylaşım yaptı: Uzaydaki yaşamın sırrı Salda Gölü'nde ile ilgili etiketler Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Salda Gölü NASA Mars

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.