Bakan Kurum duyurdu! Anahtar teslimleri aralık ayında yapılacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sel felaketinin yaşandığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde yapılan yenileme çalışmalarının ardından ilk anahtarların Aralık ayında teslim edilmeye başlanacağını duyurdu. İşte detaylar…

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kostamonu sel felaketi ardından Bozkurt ilçesinde yapılan yenileme çalışmalarının anahtar teslimlerinin Aralık ayında yapılacağını duyurdu.

Bakan Kurum duyurdu! Anahtar teslimleri aralık ayında yapılacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sel felaketinin yaşandığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde yapılan yenileme çalışmalarına ilişkin açıklamasında, " "649 konut, 52 iş yeriyle sanayi sitesi, 123 dükkan, meydan, pazar yeri ve Millet Kıraathanesi... Bozkurt'u yeniledik. 1 yılda TOKİ, İLBANK ve Yapı İşleri Genel Müdürlüğü ile sağlam ve güvenli bir ilçe kurduk. Aralık ayında ilk anahtarları teslim etmeye başlıyoruz" dedi.

TOKİ İnşaat Mühendisi Mustafa Oğuz Avcı, yatay ve yöresel mimariye uygun konutlar inşa ettiklerini belirterek, "Bozkurt ilçesinde 649 adet konut, 123 adet dükkan, İlişi Mahallesi'nde 38 afet konutumuz bulunmaktadır. Çalışmalarda hep yatay ve yöresel mimariye uygun olarak gittik. Vatandaşlarımız gönül rahatlığı içerisinde bundan sonra evlerinde oturabilir" ifadelerini kullandı.

Bakan Kurum duyurdu! Anahtar teslimleri aralık ayında yapılacak ile ilgili etiketler emlak TOKİ Murat Kurum Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kastamonu Bozkurt
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.