Bakan Kurum: Biz milletimize ne söz verdiysek hep tuttuk

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Şile'nin Yeniköy ve Yazımanayır köylerini ziyaret etti ve önemli mesajlar verdi. Bakan Kurum, “Birileri sizin siyasi tercihleriniz üzerinden ‘buraya hizmet getirmeyiz, işlerini yapmayız’ gibi tehditler savurmuşlar, duyduk. Onlar boş konuşur, boş vaatler vermeye alışık. Sözlerini hiçbir zaman tutmadılar. Ama biz milletimize ne söz verdiysek hep tuttuk” dedi.   

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, seçim gezilerine Şile’nin köylerinde devam etti. Yazımanayır ve Yeniköy’e Togg ile giden Bakan Kurum’a Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı da eşlik etti.

''ONLARIN TEHDİTLERİNE ALDIRIŞ ETMEYİN''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını getirdiğini söyleyen Bakan Kurum, “28 Mayıs’ı sabırsızlıkla bekliyorsunuz. 14 Mayıs’ta Şile’de tüm mahallelerimiz içerisinde yüzde 88 oy oranıyla cumhurbaşkanımıza, Cumhur İttifakı’na destek oldunuz. Allah hepinizden razı olsun. Birileri sizin siyasi tercihleriniz üzerinden ‘buraya hizmet getirmeyiz, işlerini yapmayız’ gibi tehditler savurmuşlar, duyduk. Bunların zihniyeti böyle kendilerine destek olmayınca milleti ayrıştırırlar, ötekileştirmeye çalışırlar. Onlara Şile’den sesleniyoruz; siz yapsanız da yapmasanız da biz Şilemizi sizin gibi ehliyetsizlerin, liyakatsizlerin eline terk etmeyiz. Sizin yapmadığınız işleri vatandaşımızla el ele verip yaparız. Bundan önce yaptık bugün de yapacağız bundan sonra da hep birlikte cumhurbaşkanımızın liderliğinde yapmaya devam edeceğiz. Onların tehditlerine aldırış etmeyin. Onlar boş konuşur, boş vaatler vermeye alışık. Sözlerini hiçbir zaman tutmadılar. Ama biz milletimize ne söz verdiysek hep tuttuk” diye konuştu.  

"5 MİLYON LİRA KAYNAĞI BELEDİYEMİZE GÖNDERECEĞİM"

Bakan Kurum, “Mahalle muhtarımızın bizden talepleri var. Örneği bir düğün salonu isteniyor. Gençlere yönelik TOKİ evlerinin yapılması talebi var. Eğer mülkiyet varsa, yapılacak alan bulunuyorsa hemen çalışalım. Buraya yöresel mimariye uygun bir şekilde projelerimizi yapalım. Köyün meydanındaki yapıları da sokak sağlıklaştırması gibi güzelleştirelim. Anıtlar Kurulu’na bağlı evler var, onları da çalışalım gerekirse rezerv alan ilanı yaparız. Bu projelerin takiplerini yapacağız. İlk etapta bu işlerin yapılması için pazartesi günü 5 milyon lira kaynağı belediyemize göndereceğim. Belediyemiz burada yazan tüm işleri mahallelerimize kazandıracak” ifadelerini kullandı.  

Bakan Kurum: Biz milletimize ne söz verdiysek hep tuttuk

''MİLLETİMİZE DESTEK GÖTÜRECEĞİZ'' 

Bakan Kurum, “Bize destek olsun veya olmasın, biz milletimize destek götüreceğiz. Onların gönlüne girmeye çalışacağız, aynı motivasyonla çalışmalarımızı yapacağız. Vatandaşlarımız, 14 Mayıs’ta sandığa iradesini yansıttı. 15 seçimdir olduğu gibi, milletimiz cumhurbaşkanımıza ve Cumhur İttifakı’mıza rekor oyla destek verdi. Mecliste de ezici bir üstünlüğü sağladık. Ben sandığa giden tüm kardeşlerimize, tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Aynı motivasyonla 28 Mayıs’a hazırlanacağız. 14 Mayıs’ta milletimiz eser dedi, eser siyaseti dedi. Mazlumların umudu olan liderimize sahip çıkmıştır. Meydanlarda boş vaat verenlere sandıkta en güzel cevabı vermiştir. Sözünü tutmayanlara sandıkta en güzel cevabı vermiştir. Sırtını teröre, teröristlere, Kandil’e dayayanlara en iyi cevabı vermiştir. İnşallah, 28 Mayıs’ta da daha güçlü bir destek verecektir ve ‘Türkiye Yüzyılı’nı başlatacaktır. Biz buna yürekten inanıyoruz” dedi.  

Bakan Kurum: Biz milletimize ne söz verdiysek hep tuttuk - Resim : 2

Bakan Kurum: Biz milletimize ne söz verdiysek hep tuttuk ile ilgili etiketler Murat Kurum Şile
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.