Bakan Kurtulmuş'tan Harun Kolçak için taziye mesajı!

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş," Harun Kolçak, değerli çalışmaları ile her zaman sevgi ve saygıyla yad edilecektir" dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Harun Kolçak'ın vefatı dolayısıyla mesaj yayınladı. Bakan Numan Kurtulmuş tarafından Harun Kolçak'ın vefatına ilişkin yayınlanan mesajda şöyle denildi:

"Türk pop müziğinin önemli isimlerinden Harun Kolçak, yorumcu, besteci ve söz yazarı olarak müzik dünyamıza birçok önemli yapıtlar kazandırmıştır. Ailesinden aldığı sanatçı kimliğini başarıyla taşıyan Harun Kolçak, değerli çalışmaları ile her zaman sevgi ve saygıyla yad edilecektir. Merhuma Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve sanat camiamıza başsağlığı diliyorum."

Bakan Kurtulmuş'tan Harun Kolçak için taziye mesajı! ile ilgili etiketler Numan Kurtulmuş Kültür ve Turizm Bakanı Harun Kolçak
GÜNÜN VİDEOSU

Fenerbahçeli futbolculardan Samandıra'da galibiyet üçlüsü!

Süper Lig'in 37. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Galatasaray'a konuk oldu. Dev derbiyi Sarı-Lacivertliler 1-0 kazanarak şampiyonluk şansını son haftaya taşıdı. Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş, Samandıra'ya gelen taraftarlara galibiyet üçlüsü çektirdi.