Bakan Koca'nın ardından bir uyarı da Vali Yerlikaya'dan: Son 10 günde artış var

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın son 10 günde İstanbul’da vaka sayılarında 5 kata yakın artış olduğuna ilişkin yapmış olduğu açıklamadan sonra bir uyarı da İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan geldi. Twitter hesabından paylaşım yapan Vali Yerlikaya, vatandaşlara üçüncü doz hatırlatma aşısı yaptırmaları için çağrıda bulundu.

Koronavirüs salgınıyla mücadele bütün hızıyla devam ederken son günlerde vaka sayısındaki artış tedirginliğe neden oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından vatandaşlara sık sık uyarılarda bulunurken bir uyarı da İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan geldi.

Vali Yerlikaya Bakan Koca'nın twitini alıntılayarak "Sağlık Bakanımızın da belirttikleri gibi son 10 günde ilimizdeki vaka sayılarında artış görülmekte! Omicron’a karşı 3. DOZ HATIRLATMA AŞISINI mutlaka yaptıralım️ VİRÜS’teki güç kaybına değil, MASKE’mize güvenelim; SOSYAL MESAFE’mize dikkat edelim" paylaşımı yaptı.

Bakan Koca'nın ardından bir uyarı da Vali Yerlikaya'dan: Son 10 günde artış var ile ilgili etiketler İstanbul Ali Yerlikaya İstanbul Valisi vaka sayısı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.