Bakan Koca'dan yerli aşı açıklaması

Tüm dünyayı kasıp kavuran koronavirüsle ilgili aşı çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yerli aşı çalışmaları ile ilgili son bilgileri paylaştı. Bakan Koca, TÜSEB desteğiyle Erciyes Üniversitesi’nde geliştirilen Covid-19 aşısının Faz-I çalışmasında 44 gönüllüye uygulandığını açıkladı.

Tüm dünyanın gözü bir çok firmanın çalışma yaptığı koronavirüs aşısına kilitlenmiş durumda.

Sağlık Bakanlığı dünyada geliştirilen aşılar ile ilgili girişimlerini devam ettirirken, yerli aşı çalışmalarında da önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yerli aşı çalışmalarına ilişkin önemli bilgiler paylaştı.

Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “TÜSEB desteğiyle Erciyes Üniversitesi’nde geliştirilen Covid-19 aşısının Faz-I çalışmasında 44 gönüllüye aşı uygulandı. Şu ana kadar ciddi bir yan etki görülmedi. İkinci doz aşılama 26 Kasım-14 Aralık tarihleri arasında yapılacak. Güzel haberlerini vereceğim 15 aşı adayı daha var” dedi.

Bakan Koca'dan yerli aşı açıklaması ile ilgili etiketler aşı Yerli aşı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.