Bakan Koca'dan yeni uyarı: Bağışıklık sistemi sorununuz varsa ihtimalleri hafife almayın

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 65 yaş üstü vatandaşlara uyarılar yaptı. Bakan Koca 65 yaşınızı geçtiyseniz veya herhangi bir bağışıklık sistemi sorununuz varsa ihtimalleri hafife almayın" dedi.

Sağlık Bakanı Koca sosyal medya üzerinden 65 yaş ve üstü kişileri test ve ilaç konusunda uyardı. Bakan Koca Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "65 yaşınızı geçtiyseniz veya herhangi bir bağışıklık sistemi sorununuz varsa ihtimalleri hafife almayın. Önemsiz gibi görünen şikâyetleri nezle, soğuk algınlığı ile karıştırmayın. TEST yaptırın. MOLNUPIRAVIR etken maddeli ilaçla başlayan yeni dönemde erken tanı riski azaltıyor" ifadelerini kullandı.

KORONAVİRÜS SALGININDA SON DURUM

Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı verilere göre, Türkiye'de son 24 saatte 465 bin 563 Covid-19 testi yapıldı. Bunlardan 92 bin 406'sının sonucu pozitif çıktı, 258 kişi hayatını kaybetti. İyileşen ve karantinadan çıkanların sayısı 103 bin 988 oldu.

Bakan Koca'dan yeni uyarı: Bağışıklık sistemi sorununuz varsa ihtimalleri hafife almayın

Bakan Koca'dan yeni uyarı: Bağışıklık sistemi sorununuz varsa ihtimalleri hafife almayın ile ilgili etiketler Fahrettin Koca Uyarı 65 yaş üstü vatandaş bağılıklık
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.