Bakan Koca'dan Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu paylaşımı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs salgını nedeniyle yaşamını yitiren Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu için bir paylaşım yaptı. Bakan paylaşmında, ''Mücadelesi için minnettarız.'' ifadelerini kullandı.

Bakan Koca, koronavirüs salgınının Türkiye’de görüldüğü ilk günlerde, hasta muayene ederken ölümcül virüse yakalanan ve tüm çabalara rağmen tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu için Twitter hesabından bir paylaşım yaptı.

Bakan, paylaşımında ''PROF. DR. CEMİL TAŞCIOĞLU. 1952, Rize doğumlu. Okuduğu İstanbul Tıp Fakültesi’nde 1998’de profesör oldu. İç hastalıkları alanında bir ekoldü. Onun için hekimlik insan sevgisinin tezahürüydü. Hayatını salgınla mücadele ederken aldığı virüsle kaybetti. Mücadelesi için #minnettarız'' ifadelerini kullandı.

Bakan Koca'dan Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu paylaşımı

 

Bakan Koca'dan Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu paylaşımı ile ilgili etiketler Fahrettin Koca Koronavirüs Korona Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.