Bakan Koca’dan Gökhan Özoğuz’a iki cevap

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın,  "Vakaların artmasından hepimiz sorumluyuz, 84 milyon" açıklamasının ardından başlayan tartışmaya şarkıcı Gökhan Özoğuz da katıldı. Özoğuz Twitter’da, Bakan Koca’yı etiketleyerek, “Tavan yapan vakalardan ben neden sorumluyum ya?” diye yazdı yanıt yine Koca’dan geldi; “Gökhan Bey kardeşim, sorumluluk suçlamak manasına gelmez.”

Günlük koronavirüs vakaları 60 binin üzerine çıkarak rekor kırdı. Türkiye’de kısmi kapanma kuralları uygulanmaya başladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca hafta başında Bilim Kurulu toplantısının ardından yaptığı açıklamada, "Vakaların artmasından hepimiz sorumluyuz, 84 milyon" ifadelerine yerdi. Bu açıklamanın ardından kesimden çeşitli, tepkiler geldi. Şarkıcı Gökhan Özoğuz da Bakan Kocayı Twitter’da etiketleyerek şu mesajı yazdı: Tavan yapan Vakalardan Ben neden sorumluyum ya ? 1 senedir Kendimle konuşmaktan şizofren oldum, Kongreye falan da yok. Sayın @drfahrettinkoca Aşıları etrafa saçmadan bir de bizi mi Aşılasanız acaba, belki biter Virüs. Boş boş Kapanacağımıza onu mu denesek?

Özoğuz’un mesajına yanıt veren Koca, “Gökhan Bey kardeşim, sorumluluk suçlamak manasına gelmez. Artan vaka sayısında suçumuz yok sorumluluğumuz var. 84 milyon beraber artırmadık vaka sayılarını ama birlikte mücadele etme sorumluluğumuz var. Destek olacağınızdan şüphem yok” dedi.

Bu yanıtın üzerine Özoğuz bir mesaj daha yayınlayarak Koca’ya kolaylık diledi: Sayın @drfahrettinkoca  Bizler Her zaman seve seve bu konuda elimizden geleni yapmaya hazırız.

Bu Mücadelemiz sırasında, Özellikle Aşı konusundaki gayretlerinizin de, Halkımızın Can güvenliği için artmasını rica ediyoruz Kolaylıklar dilerim.

Bakan Koca da Özoğuz’un iyi dileklerine teşekkür etti: Gökhan Bey, tekrar merhaba. Hep birlikte elimizden geleni yapmaya çalıştıkça zorluklar kolaylaşacak. Aşı konusunda gerçek, algılanandan kat kat iyi, daha da iyi olacak. Mesajınız için teşekkürler.

 

Bakan Koca’dan Gökhan Özoğuz’a iki cevap ile ilgili etiketler Fahrettin Koca Gökhan Özoğuz
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.