Bakan Koca'dan Erdoğan açıklaması: Sağlık durumları çalışmalarını aksatmayacak kadar iyi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama geldi. Bakan Koca açıklamasında, "Sağlık durumları çalışmalarını aksatmayacak kadar iyi. Kendilerine tekrar geçmiş olsun dileklerimizi sunuyorum." dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan'ın sağlık durumu hakkında bir açıklama yaptı.

"SAĞLIK DURUMU İYİ"

Bakan Koca, "Omicron varyantının hızla yayıldığı bu dönemde, hafif belirtiler üzerine Sn. Cumhurbaşkanımız ve değerli eşleri Emine Erdoğan için yapılan Covid-19 testi pozitif çıktı. Sağlık durumları çalışmalarını aksatmayacak kadar iyi. Kendilerine tekrar geçmiş olsun dileklerimizi sunuyorum" dedi.

Bakan Koca'dan Erdoğan açıklaması: Sağlık durumları çalışmalarını aksatmayacak kadar iyi ile ilgili etiketler Erdoğan Bakan Koca
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.