Bakan Koca'dan Çanakkale'deki orman yangınına dair açıklama: Dumandan etkilenen 83 kişi tedavi altına alındı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Çanakkale'de dün başlayan ve bugün de devam eden orman yangınları hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Bakan Koca, yangında dumandan etkilenen 83 kişinin tedavi altına alındığını açıkladı.

Çanakkale'de dün saat 11.30 sıralarında çıkan ve yaklaşık 23 saattir devam eden orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

''74 AMBULANS VE 4 UMKE ARACI GÖREVLENDİRİLDİ''

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Çanakkale'de söndürme çalışmalarının devam ettiği orman yangınına dair açıklama yaptı. Bakan Koca, dumandan etkilenen 83 kişinin tedavi altına alındığını duyurdu. 

İşte Fahrettin Koca'nın açıklamaları...

''Çanakkale’de meydana gelen orman yangında toplam 83 kişi etkilendi. 14’ü olay yerine görevlendirilen ambulanslarla, 48 kişi ise ayaktan hastanelere ulaştı. Ayrıca tedbir amaçlı Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi 13 palyatif bakım hastası ve göğüs hastalıkları servisinden 8 hasta olmak üzere 21 hastanın ambulanslarla nakli sağlanmıştır. Olay yerine 74 adet ambulans ve 4 UMKE aracı görevlendirilmiştir. Çanakkale ilinde 32 hizmet aracı şoförleriyle beraber görevlendirilmiştir. Yangın söndürme çalışmaları devam etmektedir. Çanakkale halkına geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.''

Bakan Koca'dan Çanakkale'deki orman yangınına dair açıklama: Dumandan etkilenen 83 kişi tedavi altına alındı ile ilgili etiketler Fahrettin Koca Çanakkale Orman Yangını
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.