Bakan Koca'dan 112 çalışanlarına tatlı sürpriz

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul 112 Komuta Merkezi'ne ziyareti sonrası çalışanlara tatlı bir sürpriz yaptı. Bakan Koca, bir sağlık çalışanının ziyaret sırasındaki arzusu olan aşureyi unutmadı. Tüm komuta merkezindeki sağlık çalışanlarına aşure gönderen Koca'nın bu jestini aşureyi isteyen 112 görevlisi sosyal medyadan paylaşarak duyurdu.

112 Acil çalışanı Gamze Acar sosyal medya hesabından "Bugün İstanbul 112 Komuta Merkezimize Bakanımız Sayın Fahrettin Koca ziyarette bulundu. Bana ne istediğimi sordu, aşure dedim birden; sonrada birden ne görelim? Bakanımız tüm İstanbul 112 Ailemize aşure göndermiş. Biz bir aileyiz sizi seviyoruz." sözleriyle paylaşımında bulundu.

Bakan Koca'dan 112 çalışanlarına tatlı sürpriz

Koca bu mesaja, "Afiyet ve moral motivasyon olsun:) 112 Acil çalışanlarımızın her birine sevgi ve selamlar." cevabını verdi.

Bakan Koca'dan 112 çalışanlarına tatlı sürpriz - Resim : 2

Koca'nın aşure sürprizi ile geceleri tatlanan 112 çalışanları sosyal medya hesaplarından paylaşarak Sağlık Bakanı'na teşekkür ettiler.

İşte o kareler...

Bakan Koca'dan 112 çalışanlarına tatlı sürpriz - Resim : 3

Bakan Koca'dan 112 çalışanlarına tatlı sürpriz - Resim : 4

 

Bakan Koca'dan 112 çalışanlarına tatlı sürpriz ile ilgili etiketler Fahrettin Koca Sağlık Bakanı Aşure İstanbul 112 acil servis

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.