Bakan Koca: Randevusu yok diye 8 bin kişiyi geri çeviremezdik

Koronavirüs aşılama programından sürekli bilgi paylaşımında bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, pazar günü 448 bin kişinin aşı günü olduğunu duyurmuştu. Gün sonunda, verdiği sayının "hatalı" olduğunu ve bir günde 456 bin kişiye aşı yapıldığını açıkladı.

Sağlık Bakanlığı, son gelen yeni parti aşılarla koronavirüs aşılama programında seferberlik ilan etmişti. Aşıda yaş sınırını 40'a indiren ve pek çok mesleği öncelik kapsamına alan bakanlık, cumartesi günü günlük 600 bin doz aşıya yaklaşmıştı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medyadan bugün yaptığı açıklamada 448 bin kişinin aşı günü olduğunu duyurdu. Günün sonunda konuyla ilgili bir mesaj daha yayınlayan Bakan Koca, verdiği sayının "hatalı" olduğunu ve bir günde 456 bin kişiye aşı yapıldığını bildirdi. "Aşı var, zaman var" diyen Koca, randevusu yok diye 8 bin kişiyi geri çeviremeyeceklerini sözlerine ekledi.

 

 

 

Bakan Koca: Randevusu yok diye 8 bin kişiyi geri çeviremezdik ile ilgili etiketler Fahrettin Koca Sağlık Bakanı koronavirüs salgını günlük aşı dozu koronavirüs aşısı aşı sırası
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.