Bakan Koca o fotoğrafı değiştirdi...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabındaki kapak fotoğrafını vatandaşların uyarısı üzerine değiştirdi. Bakan Koca'nın hesabındaki fotoğrafta maskesi çenesine inmiş biçimde duruyordu.

Koronavirüs salgınının ilk gününden itibaren özverili çalışması ile takdir toplayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya üzerinden vatandaşlarla da iletişimi bırakmadı.

Sık, sık hesabından maske, hijyen ve sosyal mesafe uyarısı yapan Koca'ya sosyal medya hesabındaki kapak fotoğrafı nedeniyle bazı vatandaşlar uyarıda bulundu.

Bakan Koca o fotoğrafı değiştirdi...

Maskesi çenesine inmiş biçimde olan fotoğrafı değiştireceğini belirten Koca ''Tatlı dilli, ekşi dilli bütün uyarıları tek tek aldım. Teşekkür ederim. Kapak fotoğrafını birazdan değiştiriyorum. Kötü örneğe son bi kez bakın, çıkarım yapın:) Doğrusu, orada, fotoğrafçı benden on, on beş metre uzaktaydı. Ama kapakta mazeret değil.'' ifadelerini kullandı.

Bakan Koca o fotoğrafı değiştirdi... - Resim : 2

Bakan Koca daha sonra ise hesabındaki kapak fotoğrafını ''Kontrollü Sosyal Hayat, Maske + Mesafe'' yazan bir uyarı ile değiştirdi.

 

 

Bakan Koca o fotoğrafı değiştirdi... ile ilgili etiketler Fahrettin Koca maske Twitter fotoğraf sosyal mesafe
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.