Bakan Koca, Mazhar Alanson yerine yanlışlıkla muhtarı aradı

İstanbul'un Maltepe ilçesinde yer alan Zümrütevler Mahallesinin Muhtarı Serkan Aslan, telefonunda bir cevapsız çağrıya rastladı. Numarayı geri aradığında ise karşısında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca vardı.

CNN TÜRK'ten Tugay Saday'ın haberine göre; Zümrütevler Muhtarı Serkan Aslan, namaz için abdest alırken çağrı gelen telefonuna bakamadı.

MAZHAR ALANSON YERİNE MUHTARI ARADI

Namazını kılan ve çağrıdan yarım saat sonra arayanın mahalleliden biri olduğunu düşünen Aslan, numarayı geri aradı.

Aslan sonrasında yaşananları ise şöyle anlattı: “Cevapsıza düşen numarayı aradı. Çaldı, telefonu açan kişiye ‘Muhtar Serkan ben, beni aradınız, buyurun kimsiniz’ dedim. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca olduğunu söyleyince heyecandan telefonu elimden düşürüyordum. MFÖ Grubundan Mazhar Alanson’u ararken yanlış bir numara çevirince beni aramış meğer. Ancak telefonu hemen kapatmadı ve benimle bir süre sohbet etti. Nerede muhtar olduğumu sordu hızlıca mahalleyi bile anlattım ancak heyecanım telefonu kapattıktan sonra bile devam etti” dedi.

Bakan Koca’nın telefonunu danışmanı değil direk kendisinin açmasının da önemli olduğunu ifade eden Serkan Aslan, Bakan Koca’ya sohbetinden ötürü bir kez daha teşekkür etti.  

Bakan Koca, Mazhar Alanson yerine yanlışlıkla muhtarı aradı

Bakan Koca, Mazhar Alanson yerine yanlışlıkla muhtarı aradı - Resim : 2

Bakan Koca, Mazhar Alanson yerine yanlışlıkla muhtarı aradı ile ilgili etiketler Fahrettin Koca Mazhar Alanson muhtar telefon Serkan Aslan
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.