Bakan Koca: Karadeniz sahili boydan boya Mavi!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ilk doz aşılama oranında yüzde 75'e ulaşarak Mavi kategoriye giren şehirleri tek tek açıklarken bu kez müjdeyi Karadeniz sahili için verdi. Koca "Karadeniz sahili boydan boya mavi" ifadesini kullandı.

Türkiye, Covid-19 aşılamasında dünyada 7. olurken şehir bazında da güzel haberler gelmeye devam ediyor. 

Karadeniz'de Trabzon'un da Mavi kategoriye girmesiyle sahil şeridi tamamen mavi oldu. 

Haberi, Bakan Koca şu ifadelerle verdi:

BURSA MAVİ KATEGORİYE KATILDI

Bakan Koca, Bursa'nın da mavi iller kategorisine dahil olduğunu şu mesajla duyurdu: "Yeşil Bursa Mavi oldu. Yüzde 75’i aşan ilk doz aşı oranıyla hangi şehir olmaz!"

 

HARİTADA KIRMIZI RENKLİ TEK İL KALDI: ŞANLIURFA

Sağlık Bakanı, Mardin'in çok yüksek risk seviyesinden yüksek risk seviyesine, Adıyaman'ın da yüksek risk seviyesinden orta risk seviyesine indiğini bildirdi.

Kırmızı renkli kalan tek ilin Şanlıurfa olduğunu belirten Koca, "4 İYİ HABER! Bursa ve Trabzon’dan söz ettik. Diğer 2 haberimiz de önemli: Mardin çok yüksek risk seviyesini yüksek risk seviyesine, Adıyaman yüksek risk seviyesini orta risk seviyesine indirdi. Kırmızı tek ilimiz var, Şanlıurfa. İlk doz aşı oranıyla o da hepimizi sevindirecek!" dedi.

 

Bakan Koca: Karadeniz sahili boydan boya Mavi! ile ilgili etiketler Covid 19 aşı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.