Bakan Koca Fatma Girik'i hastanede ziyaret etti!

Usta sanatçı Fatma Girik, yürüme güçlüğü çekmesi nedeniyle bir süredir Ankara'da tedavi görüyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Girik'i tedavi gördüğü hastanede ziyaret ederek, sağlık durumu hakkında doktorlardan bilgi aldı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sanatçı Fatma Girik'i tedavi gördüğü Ankara Şehir Hastanesinde ziyaret etti. Girik'in sağlık durumu hakkında hekimlerinden bilgi alan Bakan Koca, sanatçıya geçmiş olsun dileklerini iletti.

YÜRÜME GÜÇLÜĞÜ ÇEKİYORDU

Yürüme güçlüğü şikayetiyle başvuran Fatma Girik'in tedavisi yaklaşık on gündür Ankara Şehir Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Kliniğinde devam ediyor. Ünlü sanatçıyı hastane odasında ziyaret eden Sağlık Bakanı Koca, hekimlerden detaylı bilgi aldı ve sanatçıyla bir süre sohbet etti.

Bakan Koca Fatma Girik'i hastanede ziyaret etti!

DOKTORLARDAN BİLGİ ALDI

Sağlık Bakanı'na ziyareti için teşekkür eden Girik, hastaneden ve hekimlerden çok memnun olduğunu söyledi. Bakan Koca, sanatçının sağlık durumunu yakından takip ettiğini ve bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ettiğini belirtti. Fatma Girik'in genel durumunun ise iyi olduğu biliniyor.

 

Bakan Koca Fatma Girik'i hastanede ziyaret etti! ile ilgili etiketler Ankara Fahrettin Koca Fatma Girik Hastane Sağlık Bakanı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.