Bakan Koca duyurdu! Yoğun bakımdaki Nisa bebekten sevindiren haber

Durumu beyin ölümü açısından takip edilen Nisa bebeğin son sağlık durumunu paylaşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Hastaneye kaldırıldıktan sonra ilk kez, ağrılı uyaranlara bilinçli olmasa da tepki veriyor." dedi.

Annesi tarafından terk edilen 3 aylık Nisa Mihriban bebeğin yoğun bakımdaki tedavisi sürerken, dün gece beyin ölümünün gerçekleşmediği bilgisi paylaşılmıştı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık durumu ciddiyetini koruyan Nisa bebekle ilgili sevindirici bir haber verdi.

Sosyal medyadan açıklama yapan Sağlık Bakanı Koca, "Durumu beyin ölümü açısından takip edilen Nisa bebekten sevindirici haber var. Hastaneye kaldırıldıktan sonra ilk kez, ağrılı uyaranlara bilinçli olmasa da tepki veriyor. Hekimlerimiz ellerinden geleni yapıyor. Siz de dualarınızı eksik etmeyin." dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bakan Koca duyurdu! Yoğun bakımdaki Nisa bebekten sevindiren haber ile ilgili etiketler Nisa bebek nisa mihriban Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sağlık durumu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.