Bakan Koca, depremzedeleri ziyaret etti: Tek tek ihtiyaçlarını dinledi

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası büyük yıkımlar meydana geldi. Binası yıkılan veya ağır hasar alan vatandaşlar devletin kurduğu çadır ve konteyner kentte yaşamaya başladılar. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca afetzedeleri ziyarete gitti.

Büyük bir felaketle karşı karşıya kalan Türkiye, depremler sonrası büyük yıkım ve can kaybı vermişti. Evleri yıkılan veya hasarlı/ağır hasarlı olan vatandaşlar için çadır ve konteyner kentler kuruldu. Sağlık Bakanı Koca depremzedeleri görmeye ve ihtiyaçlarını dinlemeye Kahramanmaraş'a gitti.

DEPREMZELERİ ZİYARET EDİP TEK TEK İHTİYAÇLARINI DİNLEDİ!

Sağlık Bakanı Koca, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından ziyaretlere ilişkin yaptığı paylaşımda, “Kahramanmaraş’taki çalışmalarımız sırasında, bir süreliğine çadır ve konteyner kentlerde yaşayan afetzede vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Taleplerini öğrendik. Sağlık hizmetleri için gerekli birimler ve çalışanlarımızla her an yanlarındayız. Şartlar her geçen gün daha iyi olacak” ifadelerine yer verdi.

Bakan Koca, depremzedeleri ziyaret etti: Tek tek ihtiyaçlarını dinledi ile ilgili etiketler deprem Fahrettin Koca Sağlık Bakanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.