Bakan Kılıç: ''EURO 2024’ün en kuvvetli adayıyız''

Bu yıl ikincisi düzenlenen Futbol Zirvesi'nde konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Biz EURO 2024’ün en kuvvetli adayıyız" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç,“Şu anda Türkiye EURO 2024’e adaydır. Bu adaylığı ortaya koyarken sayın cumhurbaşkanım büyük bir hamle başlattınız. Ülkemizin ulaşım, konaklama altyapısı ve en önemlisi sayın cumhurbaşkanım sizlerin vizyonuyla biz EURO 2024’ün en kuvvetli adayıyız.”

Fransa'da yapılan EURO 2016'nın OHAL ve ağır silahların gölgesinde geçtiğini söyleyen Bakan Kılıç, “EURO 2016 finalinde sahaya çıkarken sahanın içinde güveler bir anda zemiden çıktılar ve ortalık onlarla kaplandı. EURO 2016 Ohal altında, ağır silahlar ve güvenlik güçlerinin gölgesi altında yapıldı. Fransa cumhurbaşkanının içinde bulunduğu stadyumda almanya ve Fransa milli maçı oynanırkne 4 intihar bombacısı terörist ortalığı birbirine kattı. Birisi kapının önünde patlattı kendini. Ama kimse EURO 2016’nın Fransa’dan alınması gerektiğini konuşmadı. Birlik ve berabelrik sporun birleştirici gücüyle birlikjte durulacaksa sakın ama sakın Türkiye’ye karşı iki yüzlü ve çifts tandartlı yaklaşımlarla yaklaşmayın. Türkiye bölgesinde söyleyecek sözü olan ve dinlenen bir ülkedir” dedi.

Bakan Kılıç: ''EURO 2024’ün en kuvvetli adayıyız'' ile ilgili etiketler futbol zirve Akif Çağatay Kılıç Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.