Bakan Kasapoğlu'ndan yurt açıklaması!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü yurt başvuru sonuçlarının açıklandığını duyurdu.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Vezneciler’deki Kız Öğrenci Yurdu’nda incelemelerde bulundu. İnceleme sonrası gazetecilere açıklama yapan Bakan Kasapoğlu, yurt başvuru sonuçlarının internet sitesinde açıklandığını söyledi.

“AN İTİBARİYLE DE BAŞVURU SONUÇLARIMIZI AÇIKLIYORUZ”

Kredi Yurtlar Kurumu ve bakanlıktaki çalışma arkadaşlarına teşekkür eden bakan Kasapoğlu, “İnşallah bu akademik yılda tüm gençlerimizi bir aile şefkatiyle karşılayacağız. Onlara en güzel şekliyle hizmet edeceğiz. Onlar da bizi yarın başarılarıyla ülkemiz için, insanlık için gerçekleştirecekleri katkılarla en güzel şekilde temsil edecek. Ülkemizin gençliği duyarlılığı itibariyle, yarınlara yönelik güven itibariyle önem arz ediyor. Bu akademik yıl da yakın bir süreçte başlıyor. Bizler de bu vesileyle yurtlarımızdaki hazırlıkları tamamladık. Geçtiğimiz günlerde yurtlarla ilgili başvuruları aldık. An itibariyle de başvuru sonuçlarımızı açıklıyoruz. Tüm arkadaşlarıma hoş geldiniz diyoruz” şeklinde konuştu.

 

Bakan Kasapoğlu'ndan yurt açıklaması! ile ilgili etiketler Mehmet Kasapoğlu Mehmet Muharrem Kasapoğlu Bakan Kasapoğlu KYK
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.