Bakan Kasapoğlu'ndan Sümeyye'ye tebrik mesajı...

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İrlanda’da düzenlenen Paralimpik Yüzme Avrupa Şampiyonası’nda 50 metre sırtüstünde altın madalya kazanan Sümeyye Boyacı için tebrik mesajı yayımladı.

Bakan Dr. Mehmet Kasapoğlu, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:
“İrlanda’nın başkenti Dublin’de düzenlenen Para Yüzme Avrupa Şampiyonası’nda 50 metre sırtüstünde altın madalya kazanarak Avrupa Şampiyonu olan Sümeyye Boyacı, bizlere büyük bir gurur ve mutluluk yaşattı. Milli sporcumuz Sümeyye Boyacı’yı kutluyor, elde edilen başarıda emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Sümeyye’nin gelecek organizasyonlarda da şampiyonluklar kazanarak Ay-yıldızlı bayrağımızı göndere çektireceğine yürekten inanıyor, milli sporcumuza başarılar diliyorum.”

 

Bakan Kasapoğlu'ndan Sümeyye'ye tebrik mesajı... ile ilgili etiketler Mehmet Muharrem Kasapoğlu sümeyye boyacı altın madalya
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.