Bakan Kasapoğlu'ndan gençlere çağrı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bilim Kurulu Toplantısı'nın bitmesinin ardından koronavirüsle ilgili alınan yeni tedbirleri açıkladıktan sonra Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, gece yarısından itibaren sokağa çıkma kısıtlaması getirilen 20 yaş altı gençlere çağrıda bulundu.

Twitter hesabından bir mesaj paylaşan Bakan Kasapoğlu, gençlerin evde olmasının sağlık açısından çok önemli olduğunu vurgulayarak, "Gençlerin bu süreçte evde olması hem kendi hem de büyüklerimizin sağlığı açısından oldukça önemli. Değerli gençler, evde olduğunuz süre içinde sizleri yalnız bırakmayacağız. Kapınızda kitaplar, ekranda online etkinliklerle yanınızda olmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

 

Bakan Kasapoğlu'ndan gençlere çağrı ile ilgili etiketler Mehmet Kasapoğlu Mehmet Muharrem Kasapoğlu Bakan Kasapoğlu Koronavirüs Korona Gençlik ve Spor Bakanı
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.