Bakan Karaismailoğlu'ndan 'Rize-Artvin Havalimanı' paylaşımı: Denizden gökyüzüne

Türkiye'nin deniz üzerine dolgu yapılarak inşa edilen 2'nci, dünyanın ise 5'inci havalimanı olma özelliğini taşıyan Rize-Artvin Havalimanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle 14 Mayıs'ta hizmete alınacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu da havalimanının açılışıyla ilgili sosyal medya hesabından gülümseten bir video paylaştı.

Rize-Artvin Havalimanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'i taşıyan uçakların 14 Mayıs'ta yapacağı ilk inişin ardından törenle hizmete açılacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, konuya ilişkin sosyal medya hesabından videolu paylaşımda bulundu.

"DENİZDEN GÖKYÜZÜNE"

Karaismailoğlu, Rize-Artvin Havalimanı'ndan görüntülerin yer aldığı paylaşıma, 'Denizden gökyüzüne… Rize-Artvin Havalimanı 14 Mayıs'ta milletimizin hizmetinde!' notunu düştü.

TEST İNİŞİ BAŞARIYLA TAMAMLANDI

Rize-Artvin Havalimanı'na test uçağının ilk inişi, başarıyla gerçekleştirildi.

Bakan Karaismailoğlu'ndan 'Rize-Artvin Havalimanı' paylaşımı: Denizden gökyüzüne ile ilgili etiketler Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.