Bakan Karaismailoğlu'ndan 1915 Çanakkale Köprüsü'nden çalışanlarla selfie

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nde açılışı yapılacak olan 1915 Çanakkale Köprüsü'nde hazırlıklarda sona gelindi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, akşam köprü üzerinde çalışanlarla birlikte çektiği selfieyi sosyal medyada paylaştı.

18 Mart Cuma günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilecek olan 1915 Çanakkale Köprüsü'nde son hazırlıklar yapılıyor.

Gün içinde köprüde ve havadan köprüdeki son durumu inceleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, akşam köprü üzerinde çalışanlarla birlikte çektiği selfieyi sosyal medya hesabından yayınladı. Bakan Karaismailoğlu, fotoğrafa, "#1915ÇanakkaleKöprüsü’nden selamlar" notunu düştü.

 

TARİHİ GÜNDE TARİHİ AÇILIŞ

Öte yandan A Haber'de köprü üzerinden yapılan canlı yayına konuk olan Bakan Karaismailoğlu, 'sembollerin köprüsüyle' ilgili önemli bilgiler paylaştı.

 

 

 

 

 

 

Bakan Karaismailoğlu'ndan 1915 Çanakkale Köprüsü'nden çalışanlarla selfie ile ilgili etiketler Selfie 1915 çanakkale köprüsü Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.