Bakan Karaismailoğlu'dan BTK işçilerine zam duyurusu

Bakan Karaismailoğlu yaptığı zam açıklamasında, "Yapılan skala çalışması ve bu iyileştirmelerle Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu işçilerine yılbaşından itibaren günün sonunda yüzde 20 ile yüzde 70 aralığında zamlar yapılacak" ifadelerini kullandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) ile Öz İletişim-İş Sendikası arasında imzalanan toplu iş sözleşmesi 2. ek protokolünün imza törenine açıklamalarda bulundu.

Yapılacak maaş zammı hakkında değerlendirmede bulunan Bakan Karaismailoğlu, “Bugün 2. Ek Protokol, BTK bünyesinde hizmet veren işçi kardeşlerimizin ücret ve sosyal haklarının iyileştirmesini içeriyor. Yapılan skala çalışması ve bu iyileştirmelerle BTK işçilerine bu yılın başından itibaren günün sonunda yüzde 20 ile yüzde 70 aralığında zamlar yapılacak. Bu çalışmamızla bir kez daha gösterdik ki; dün olduğu gibi bugün de işçi kardeşlerimizi enflasyona ezdirmedik.” ifadelerini kullandı.

 

Bakan Karaismailoğlu'dan BTK işçilerine zam duyurusu ile ilgili etiketler BTK Adil Karaismailoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.