Bakan Karaismailoğlu tarih verdi: İstanbul yeni metro hattına kavuşuyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Halkalı Metro Şantiyesi'nde (Kağıthane İstasyonu) önemli açıklamalarsa bulundu. Bakan yeni metro hattının kasım ayında hizmete açılacağını duyurdu..

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Halkalı Metro Şantiyesi'nde (Kağıthane İstasyonu) önemli açıklamalarsa bulundu. Bakan yeni metro hattının kasım ayında hizmete açılağını duyurdu..

GAYRETTEPE İSTANBUL HAVALİMANI METROSU DURAKLARI HANGİLERİ?

Gayrettepe İstanbul Havalimanı metrosunun nereden geçtiği merak ediliyor.

İstanbul'da ulaşımı kolaylaştıracak yeni metro hatlarından birisi olacak Gayrettepe-Kağıthane-Eyüp (Göktürk)-İstanbul Havalimanı Metro Hattı ile ulaşım rahat bir nefes alacak.

Bakan Karaismailoğlu tarih verdi: İstanbul yeni metro hattına kavuşuyor!

Gayrettepe İstasyonu'ndan başlayıp İstanbul Havalimanı'na ulaşan hattın 37,5 kilometre uzunluğunda olduğunu ve toplamda 9 istasyondan oluştuğu belirtildi.

Gayrettepe İstanbul Havalimanı metro durakları! Gayrettepe İstanbul Havalimanı metrosunun nereden geçtiği merak edilen konulardan birisi oldu. İstanbul'un yeni metro hatlarından birisi olan Gayrettepe-Kağıthane-Eyüp (Göktürk)-İstanbul Havalimanı Metro Hattı ile ulaşım rahatlayacak. Metro hattının günde 600 bin yolcu taşıması hedefleniyor.

Bakan Karaismailoğlu tarih verdi: İstanbul yeni metro hattına kavuşuyor! - Resim : 2

GAYRETTEPE İSTANBUL HAVALİMANI METRO DURAKLARI!

-Gayrettepe
-Kağıthane
-Hasdal
-Kemerburgaz
-Göktürk
-İhsaniye
-İstanbul Havalimanı 2
-İstanbul Havalimanı 1
-İstanbul Havalimanı 3

Bakan Karaismailoğlu tarih verdi: İstanbul yeni metro hattına kavuşuyor! - Resim : 3

 

Bakan Karaismailoğlu tarih verdi: İstanbul yeni metro hattına kavuşuyor! ile ilgili etiketler metro İstanbul karaismailoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.