Bakan Karaismailoğlu Giresun'da: Kalıcı projelere bir an önce başlayacağız

Giresun'da sel felaketinden etkilenen bölgelerdeki incelemelerini sürdüren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, benzer afetlerin bir daha yaşanmaması için kalıcı projelere bir an önce başlayacaklarını söyledi.

Selin ilk gününden bugüne ciddi çalışmalar yapıldığını kaydeden Bakan Karaismailoğlu, özellikle Dereli'de akla hayale gelmeyen bir tablo olduğunu işaret ederek, “Şimdi o yaraları sarmaya çalışıyoruz. Bunların hepsini bertaraf ediyoruz. Vatandaşımızı eski hayatına geri döndüreceğiz. Bu afetlerin bir daha yaşanmaması için kalıcı projelere bir an önce başlayacağız” ifadelerini kullandı.

Karaismailoğlu, 3 askerin şehit olduğu 2 askerin kaybolduğu Tirebolu-Doğankent yolundaki çöken menfez bölgesinde de köprü yapımına en kısa sürede başlanacağını kaydederek, şunları söyledi:

“Orada ulaşımı şu an eski yoldan sağlıyoruz. Ulaşımda şu an bir sıkıntı yok. Arkadaşlarımız köprü ile ilgili proje çalışmalarına başladılar. Önümüzdeki hafta sonu orada kalıcı imalatlara başlayacağız. Bölgeye daha kalıcı çözümler sağlamak için çalışıyoruz.”

(İHA)

Bakan Karaismailoğlu Giresun'da: Kalıcı projelere bir an önce başlayacağız - Resim : 2

Bakan Karaismailoğlu Giresun'da: Kalıcı projelere bir an önce başlayacağız ile ilgili etiketler Giresun Sel (Doğa olayı) Adil Karaismailoğlu afet

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.