Bakan Fidan'dan sert açıklamalar: Avrupa'da her şey kitap yakmayla başladı!

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Macaristan Dışişleri ve Ticaret Bakanı Peter Szijjarto ile ortak basın toplantısı düzenledi. Bakan Fidan, "NATO'ya üye olacak ülkelerin terörle mücadele etmeleri önemli. Avrupa'da her şey kitap yakmayla başladı. Kitap yakma sonrası toplama kampları, sonrasında da ne olduğunu biliyoruz" dedi.

Son dakika haberi: Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Macaristan Dışişleri ve Ticaret Bakanı Peter Szijjarto ile ortak basın toplantısı düzenledi.

Macaristan Dışişleri Bakanı Szijjarto: "Bu yeni çağda Türkiye'nin rolü çok daha büyük. Sadece Macaristan için değil Avrupa'nın güvenliği açısından da önemi çok büyüktür. Türkiye kısa zaman içinde en güçlü ülkeler arasında olacak..."

Bakan Fidan yaptığı son dakika açıklamalarda ise şu ifadeleri kullandı:

"Kutsal değerlerin aşağılanmasına tahammül etmemiz mümkün değil. Bu konuda uluslararası işbirliğini artırmaya devam edeceğiz.

İsveç'in üyeliği konusunda Macaristan ile koordinasyon içerisinde hareket etmekteyiz.

Bu değişiklikler çok yeni yapıldığı için bunların pratikte atılması zaman alıyor. NATO'ya üye olacak ülkeler terörle mücadele etmeliler"

Bakan Fidan'dan sert açıklamalar: Avrupa'da her şey kitap yakmayla başladı! ile ilgili etiketler Hakan Fidan Macaristan NATO İsveç
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.