Bakan Fidan '3. taraflar bu tesislerden uzak durun' diyerek duyurdu: PKK/YPG'nin kontrolündeki tüm tesisler meşru hedef!

Ankara'daki bombalı terör saldırısı girişimiyle ilgili konuşan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, PKK/YPG'nin kontrolündeki tüm tesislerin güvenlik güçlerinin meşru hedefi olduğunu söyledi.

Son dakika haberi: Dışişleri Bakanı Hakan FidanAnkara’da Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu ile ortak basın toplantısı düzenledi.

 Ankara'daki saldırı girişimiyle ilgili konuşan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Geçtiğimiz pazar günü hain bir terör saldırı gerçekleştirildi. Teröristler bir vatandaşımızı şehit etti. Terörtle mücadelede Türkiye'nin tavrının net olduğu bellidir. İki teröristin Suriye'den geldiği açıklığa kavuşmuştur. PKK'nın kontrolündeki olan bütün alt yapı üst yapı hedefleri güvenlik güçlerimizin meşru hedefidir. 2. ve 3. şahısların buradan uzak durmasını tavsiye ediyorum. Güvenlik güçlerimizin karşılığı çok sert olacak. Teröristler pişman olacak." şeklinde konuştu.

 

Bakan Fidan '3. taraflar bu tesislerden uzak durun' diyerek duyurdu: PKK/YPG'nin kontrolündeki tüm tesisler meşru hedef! ile ilgili etiketler Hakan Fidan Ankara
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.