Bakan Fatih Dönmez'den Castorone paylaşımı : Şimdi sıra derin denizlerde

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Karadeniz’de bulunan 540 milyar metreküplük doğalgaz rezervinin karaya çıkartılması için derin denizlerde boru serpme işlemini yapacak olan Castorone isimli geminin görüntüsünü "Şimdi sıra derin denizlerde" notuyla paylaştı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Karadeniz gazının çıkarılması için yürütülen çalışmalarda gelinen son durumu aktardı.

Karadeniz’de bulunan 540 milyar metreküplük doğalgaz rezervinin karaya çıkartılması için derin denizlerde boru serpme işlemini yapacak olan Castorone isimli geminin görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaşan Bakan Dönmez, "Şimdi sıra derin denizlerde!" notunu düştü.

Videoda, "Yüz yılın projesi, adım adım ilerliyor" ifadesi dikkat çekti.

Bakan Fatih Dönmez'den Castorone paylaşımı : Şimdi sıra derin denizlerde ile ilgili etiketler Fatih Dönmez Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Karadeniz gazı Castorone

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.