Bakan Fatih Dönmez ile Derya Yanık doğal gaz yardımını görüştü

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ile görüştü. Görüşme sonrası Twitter'dan paylaşım yapan Bakan Dönmez, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından ısınma yardımına ilişkin açıklama yaptı. Bakan Dönmez, "Sosyal destek olarak verilen ısınma yardımının kapsamı doğalgazı da içerisine alacak şekilde genişletildi" dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ile görüştü.

Bakan Fatih Dönmez sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Sosyal destek olarak verilen ısınma yardımının kapsamı doğalgazı da içerisine alacak şekilde genişletildi. Bugün Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Derya Yanık ile konu hakkında verimli bir görüşme gerçekleştirdik. İnşallah en kısa zamanda uygulama hayata geçirilecek” dedi.

 

Bakan Fatih Dönmez ile Derya Yanık doğal gaz yardımını görüştü ile ilgili etiketler doğal gaz yardımı ısınma yardımı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.