Bakan Fahrettin Koca'dan Konya Şehir Hastanesi'ndeki dehşet anları için açıklama!

Konya Devlet Hastanesi'nde bir hasta yakını, Kardiyoloji uzman doktoru Ekrem Karakaya'yı başından vurup ardından intihar etmişti. Konuyla alakalı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan açıklama geldi.

Konya Yunak İlçe Devlet Hastanesi'nde bir hasta yakını Kardiyoloji uzman doktoru Ekrem Karakaya'yı başından vurup ardından intihar etmişti. 

 Yapılan müdahalelere rağmen doktor Karakayave saldırgan şahıs, hayatını kaybetti. 

Konuyla alakalı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan açıklama geldi:

Bakan Koca: "Konya Yunak İlçe Devlet Hastanesinden bir güvenlik görevlisi, Konya Şehir Hastanemizde bir hekim arkadaşımıza silahıyla ateş ederek onu hayattan kopardı. Olayda kendisi de öldü. Adli makamlar dehşet saçan canilik konusunda araştırmalarını sürdürüyor. Milletimizin başı sağ olsun."

 

Bakan Fahrettin Koca'dan Konya Şehir Hastanesi'ndeki dehşet anları için açıklama! ile ilgili etiketler Fahrettin Koca doktor Konya Şehir Hastanesi facia
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.