Bakan Dönmez'den heyecanlandıran paylaşım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün Filyos Limanı'nın açılışında duyuracağı rezerv müjdesi öncesi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'den heyecanlandıran bir video paylaşımı geldi. Dönmez'in paylaşımında 'Gözümüz ufukta' ifadesi dikkat çekti.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın enerji keşfine ilişkin olarak açıklamasına saatler kala sosyal medya platformu Twitter'dan heyecan yaratan video paylaştı. Kum saati ile paylaşım yapan Bakan Dönmez, açıklama saati olarak 18:00'ı işaret etti

Bakan Dönmez'den heyecanlandıran paylaşım

Videoda açıkta bulunan Fatih Sondaj Gemisi görülüyor. Videoda bir mühendisin geçmesinin ardından "Gözümüz ufukta..." ibaresi dikkatleri çekiyor.

Bakan Dönmez dün de Fatih Sondaj Gemisi'nin gece çekilmiş videosunu "Bir adım daha..." yazarak paylaşmıştı.

Bakan Dönmez'den heyecanlandıran paylaşım ile ilgili etiketler Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Fatih Dönmez filyos limanı müjde

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.