Bakan Dönmez tarihi hamleyi duyurdu: Fatih, bir ilki gerçekleştirecek

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye'nin milli sondaj gemisi Fatih'in Karadeniz'deki görevi öncesi yaptığı açıklamada, "Hem Doğu Akdeniz'de hem de önümüzdeki temmuzdan itibaren Karadeniz'de de ilk defa kendi milli sondaj gemimiz Fatih'le ilk derin sondajımızı yapmayı planlıyoruz" dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Doğu Akdeniz için, "İş planımıza sadığız. Mümkün mertebe iş programına bağlı kalarak ilerleyeceğiz." derken, "Hem Doğu Akdeniz'de hem de önümüzdeki temmuzdan itibaren Karadeniz'de de ilk defa kendi milli sondaj gemimiz Fatih'le ilk derin sondajımızı yapmayı planlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Dönmez ayrıca, Mini YEKA projeleri için "Öyle tahmin ediyorum üçüncü çeyrekte bu yarışmaları tamamlamış oluruz" sözlerini kullandı.

 

Bakan Dönmez tarihi hamleyi duyurdu: Fatih, bir ilki gerçekleştirecek ile ilgili etiketler Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Fatih Dönmez Karadeniz Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih semti sondaj
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.