Bakan Dönmez: Seçim güvenliği konusunda Bakanlık olarak her türlü tedbiri aldık

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Eskişehir Odunpazarı ilçesinde oyunu kullandı. Oy verme işleminden sonra seçim güvenliği ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Bakan Dönmez, “Seçim güvenliği konusunda Enerji Bakanlığı olarak da özellikle oy atma ve sayım yerlerindeki elektrik arz güvenliğiyle ilgili hususları da yakinen takip ettik. Her türlü tedbirler alındı." dedi. İşte detaylar...

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Eskişehir Odunpazarı ilçesi 71 Evler Mahallesinde bulunan Eti Maden İşletmeleri İlkokulu’nda 2023 numaralı sandıkta oyunu kullandı. 

Bakan Dönmez: Seçim güvenliği konusunda Bakanlık olarak her türlü tedbiri aldık

Bakan Dönmez oy verme işlemini tamamladıktan sonra Eti Maden İşletmeleri İlkokulu'nun bahçesinde basın mensuplarına seçim güvenliği ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

Seçime vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden Bakan Dönmez, konuşmasının devamında şunları söyledi:

"HER TÜRLÜ TEDBİRLER ALINDI"

“Yüzyılın seçimi başladı. Öncelikle memleketimize hayırlı olsun. Eskişehir’imiz için hayırlı uğurlu olsun dileğinde bulunmak istiyorum. An itibariyle de bölgemizde Eskişehir’deki okullarda vatandaşımızın oldukça yoğun ilgisi var. Bu demokrasimiz açısından son derece sevindirici. Bildiğiniz gibi tabii seçim güvenliği konusunda Enerji Bakanlığı olarak da özellikle oy atma ve sayım yerlerindeki elektrik arz güvenliğiyle ilgili hususları da yakinen takip ettik. Her türlü tedbirler alındı. An itibariyle bize intikal eden bir problem de gözükmüyor. Bugün aynı zamanda biliyorsunuz Anneler Günü. Başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyorum. Böyle güzel bir günde seçimin olması da büyük güzel bir tesadüf tevafuk olmuş oldu. Bu vesileyle onların da büyüklerimizin ellerinden öpüyorum. Küçüklerimizi de kutluyorum inşallah. Burada bugün Eti Maden İlköğretim Okulu'nda 2023 sıra numaralı sandıkta oyumuzu atmış olduk. Biliyorsunuz içinde bulunduğumuz yıl 2023. Ülkemizin ikinci yüzyılına girdiği bir yıl. Anlamlı oldu. İnşallah da uğurlu olur cümlemize, hepimize.”

Bakan Dönmez: Seçim güvenliği konusunda Bakanlık olarak her türlü tedbiri aldık ile ilgili etiketler Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Fatih Dönmez 2023 Seçimleri Eskişehir Odunpazarı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.