Bakan Dönmez duyurdu: Dün gece itibarıyla Isparta'nın kalan 7 köyüne de elektrik verildi!

Bakan Dönmez: Dün gece itibarıyla Isparta'nın kalan 7 köyüne de elektrik verildi. Münferit kontrol ve bakım çalışmaları devam ediyor

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Dün gece itibarıyla Isparta'nın kalan 7 köyüne de elektrik verildi. Münferit kontrol ve bakım çalışmaları devam ediyor" açıklamasında bulundu.

"ZARAR GÖREN ALTYAPIYI ONARDIK"

Bakan Dönmez, "Dün gece itibariyle Isparta'nın kalan 7 köyüne de elektrik verildi. Münferit kontrol ve bakım çalışmaları devam ediyor. İlk etapta Isparta'nın il ve ilçe merkezlerinin tamamını enerjilendirdik. Kırsal kesimlere ağır hava koşulları nedeniyle ulaşımda zaman zaman sıkıntı yaşadık. Buna rağmen kırsal kesimlerin büyük bir kısmına hızlı bir şekilde ulaştık ve zarar gören altyapıyı onardık. " ifadelerini kullandı.

ELEKTRİK FATURALARINA YENİ DÜZENLEME OLACAK MI?

Bakan Dönmez ayrıca 'elektrik faturalarında yeni düzenleme olacak mı?' sorusuna yanıt verdi. Bakan Dönmez, "Talepleri değerleniyoruz, ekiplerimiz çalışıyor. Paylaşacağız." ifadelerini kullandı.

 

Bakan Dönmez duyurdu: Dün gece itibarıyla Isparta'nın kalan 7 köyüne de elektrik verildi! ile ilgili etiketler Isparta Elektrik bakan dönmez
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.