Bakan Dönmez duyurdu: Bor ihracatında rekor kırıldı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez 2021 yılında 2,5 milyon tonu ihraç olmak üzere 2.6 milyon tonluk bor ürünü satışı yapıldığını duyurdu. Bakan Dönmez, "Buradan 1 milyar doların üzerinde satış rakamı elde ederek rekor kırdık" ifadelerini kullandı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez 2021 yılı için bor ihracat rekoru kırıldığını duyurdu. 

"1 MİLYAR DOLARIN ÜZERİNDE"

"2021'de 2.5 milyon tonu ihraç olmak üzere, 2.6 milyon tonluk bor ürünleri satışı yaptık." diyen Bakan Dönmez, "Buradan 1 milyar doların üzerinde satış rakamı elde ederek rekor kırdık" açıklamasını yaptı. 

 

"TEMELİNİ 2022'DE ATACAĞIZ"

"Borla ilgili yürüttüğümüz bir diğer önemli çalışma da başta çelik üretiminde kullanılan ferrobor ile ilgili." diyerek dikkat çeken bilgiler veren Bakan Dönmez,  "Balıkesir’de yıllık 800 ton kapasiteli ferrobor üretim tesisi için sözleşme imzalama aşamasındayız. Bu tesisimizin de inşallah temelini 2022’de atacağız." müjdesini duyurdu.

 

 

 

Bakan Dönmez duyurdu: Bor ihracatında rekor kırıldı! ile ilgili etiketler Bor Bakan dönmez temel
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.