Bakan CHP'li belediyelere ceza kesilmesini önerdi, Erdoğan "tesis kurun" dedi...

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, atık sular nedeniyle CHP'li belediyelere ceza kesilmesini önerdiğini; ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Ceza kesmekle olmaz. Oraya tesis kurun" talimatı verdiğini söyledi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayında, bakanlığı ve bağlı kurumlarının 2017 faaliyetlerini gazetecilerle paylaştı.

Bakan Eroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile arasında Ergene nehri ile ilgili geçen konuşmayı anlattı. Bakan Eroğlu şunları söyledi: "Ergene ile ilgili Cumhurbaşkanımız bir gün beni aradı. Oradaki fotoğrafları televizyonda görmüş. Veysel Hoca dedi, Ergene'nin hâli ne olacak? Ben de dedim ki 'Artık ceza keseriz. Atık su arıtma tesisi yapmayalım. Belediyelere ceza keseriz. Bunların hepsi CHP'li belediye' dedim. Bana dedi ki, 'Ceza kesmekle olmaz. Bunu siz yapın'. Biz buradaki bütün belediyelere 13 tane atık su arıtma tesisini yaptık. En son Keşan'dakini de 29 Kasım'da tamamladık. Burada bütün atık su arıtma tesisleri bitti. Sanayidekileri de önümüzdeki yıl bitiriyoruz."

Bakan CHP'li belediyelere ceza kesilmesini önerdi, Erdoğan "tesis kurun" dedi... ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP Belediye Veysel Eroğlu orman ve su işleri bakanı su arıtma tesisi ergene nehri
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.