Bakan Çavuşoğlu'dan kritik Rakka mesajı!

ABD'ye mesaj veren Dışişleri Bakanı, "Türkiye ve Suudi Arabistan özel kuvvet askerlerini devreye sokabilir, sokmamız gerekir" dedi. Çavuşoğlu, YPG'nin bölgede oynadığı role izin veren Washington'ı eleştirdi ve "Bir önceki yönetime biz bunu anlatamadık" ifadesini kullandı.

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye'nin Rakka operasyonunda özel kuvvetler askerlerini devreye sokabileceğini söyledi.

ABD Başkanı Donald Trump ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın telefon görüşmesiyle ilgili bilgi veren Çavuşoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Önümüzdeki süreçte öncelikle El Bab operasyonunun bir an önce tamamlanması gerekiyor. Özel kuvvetlerimiz ve ÖSO güçleri son günlerde ciddi mesafe katetti. Koalisyon ve Rusya'nın hava desteğini vurgulamalıyız.

Rakka operasyonunda ise başka terör örgütleriyle değil doğru kişilerle yapılmalı. Suudi Arabistan ve Türkiye, özel kuvvetlerini devreye sokabilir, sokmamız gerekir.

ÖSO güçleri devreye sokulabilir, terör örgütleri değil. Bir önceki yönetime biz bunu anlatamadık."

Bakan Çavuşoğlu'dan kritik Rakka mesajı! ile ilgili etiketler özel kuvvetler rakka
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.