Bakan Çavuşoğlu: PKK İsveç'i rehin almış durumda

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hırvatistan'da mevkidaşı Gordan Grlic Radman ile ortak basın açıklaması yaptı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Zagrep'te Hırvatistan Dış ve Avrupa İşleri Bakanı Gordan Grliç-Radman ile ortak basın toplantısı düzenledi.

"PKK ADI ÜSTÜNDE TERÖR ÖRGÜTÜDÜR"

Bakan Çavuşoğlu, "İsveç'teki son olaylar terörle mücadelede İsveç kanunlarının ve yetkililerinin ne kadar gevşek olduğunu gösteriyor. PKK, adı üstünde terör örgütüdür. Terör örgütü PKK/YPG İsveç'in NATO üyesi olmaması için elinden geleni yapıyor. Sadece bize değil İsveç'in de ulusal çıkarlarına karşı çalışıyor." ifadelerini kullandı.

 "PKK ADETA İSVEÇ'İ REHİN ALMIŞ DURUMDA"

"PKK destekçisi bir milletvekili var. NATO'ya üye olunmaması için her türlü çabayı sarf ediyor." diyen Bakan Çavuşoğlu, "PKK adeta İsveç'i rehin almış durumda. Terörle mücadele konusunda somut adımlarını görmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

 

 

Bakan Çavuşoğlu: PKK İsveç'i rehin almış durumda ile ilgili etiketler PKK İsveç Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Hırvatistan Dış ve Avrupa İşleri Bakanı Gordan Grliç-Radman
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.