Bakan Canikli: Kim bilir belki yarın belki yarından da yakın...

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Afrin'e yönelik operasyon olasılığına ilişkin soruları, "Kim bilir belki yarın, belki yarından da yakın" diyerek yanıtladı.

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Başbakan Binali Yıldırım-İngiltere Başbakanı Theresa May'in görüşmesinin ardından Londra'da gazetecilerin sorularını yanıtladı.

İdlib'te planlandığı gibi gözlem noktalarının oluşturulduğunu aktaran Canikli, "Soçi ve Astana Cenevre'ye alternatif değil. Türkiye'nin girişimiyle bölgede can kayıplarının büyük ölçüde azaldı." diye konuştu.

Milli Savunma Bakanı Canikli, Afrin'e olası operasyonla ilgili, "Kim bilir belki yarın belki yarından da yakın." dedi.

S-400

Rusya'dan alınacak S-400 füze savunma sistemi de gündeminde olan Canikli, "Bütün kontrol bizde. NATO için bir tehdit oluşturmayacak" ifadelerini kullandı.

MİLLİ MUHARİP UÇAK

İngiltere ile birlikte yürütülen TF-X milli muharip uçağı projesinde de gecikme olmayacağını söyleyen Canikli prototipin 2023'te havalandırılmasının hedeflendiğini anlattı. Bakan Canikli projede teknoloji transferinin gerçekleştirilmesinin Türkiye için öncelikli olduğunu söyledi.

Bakan Canikli: Kim bilir belki yarın belki yarından da yakın... ile ilgili etiketler Nurettin Canikli milli muharip uçağı tf-x
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.