Bakan Bilgin duyurdu! Memura zamlı maaşlar hesaplara yatıyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Vedat Bilgin, zamlı memur maaşlarının hesaplara yatacağını duyurdu. Bakan Bilgin, '6 ay sonra yaptığımız yüzde 41.7’lik ikinci memur maaş artışıyla birlikte zamlı maaşlar hesaplara yatıyor.' açıklamasını yaptı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Vedat Bilgin, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, zamlı memur maaşlarının hesaplara yatacağını belirtti.

Bakan Bilgin, "6 ay sonra yaptığımız yüzde 41.7’lik ikinci memur maaş artışıyla birlikte zamlı maaşlar hesaplara yatıyor." paylaşımını yaptı.

Bakan Bilgin duyurdu! Memura zamlı maaşlar hesaplara yatıyor

Vedat Bilgin sosyal medyada paylaşımında, "Çalışanlarımızı enflasyona ezdirmeme irademizin bir parçası olarak 6 ay sonra yaptığımız yüzde 41.7’lik ikinci memur maaş artışıyla birlikte zamlı maaşlar hesaplara yatıyor. Hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Bakan Bilgin duyurdu! Memura zamlı maaşlar hesaplara yatıyor ile ilgili etiketler vedat bilgin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı memur zammı memur maaşı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.