Bakan Veysel Eroğlu'na "Big D*ck On Campus" şoku!

Eski Orman ve Su işleri Bakanı ve AK Parti milletvekili Veysel Eroğlu seçim bölgesi Afyonkarahisar'da temaslarda bulundu. Eroğlu'nun ziyareti sırasında çok ilginç bir olay da yaşandı...

Veysel Eroğlu, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen ile birlikte AK Parti Gençlik Kolları üyelerine 24 Haziran seçimlerinde göstermiş oldukları performans nedeniyle teşekkür ziyaretinde bulundu.

Eroğlu, “24 Haziran’da önemli bir seçimi geride bıraktık. Gençlerimizin performansları da takdire şayandır. Dolayısıyla ben bugün buraya seçimlerde göstermiş olduğunuz performans nedeniyle teşekkür etmeye geldim” dedi.

TABİAT PARKINA ZİYARET

AK Parti'li Eroğlu temasları kapsamında Frig Vadisi'ni de ziyaret etti.

Eroğlu, temasları ile ilgili sosyal medya hesabında, "Tabiat parkı ilan ettiğimiz Frig Vadisi'nin, turizm geliştirme projesi kapsamında yapılan çalışmalarla önemli bir cazibe merkezi haline getirilmesi hedefleniyor." notuyla çeşitli fotoğraflar da paylaştı.

Bakan Veysel Eroğlu'na "Big D*ck On Campus" şoku!

Ancak o fotoğraflardan birinde kadraja ilginç bir kişi de girdi. Bakan Eroğlu'nun tam arkasında poz veren bir şahsın şapkasında yer alan İngilizce ifade dikkat çekti!

Bakan Veysel Eroğlu'na "Big D*ck On Campus" şoku! - Resim : 2

Eroğlu farkında olmadan kadraja giren şahsın giydiği şapkada İngilizce olarak küfürlü, "Big D*ck On Campus / Kampüste koca p*nis" ifadeleri yer aldı. / SuperHaber

Bakan Veysel Eroğlu'na "Big D*ck On Campus" şoku! - Resim : 3

Bakan Veysel Eroğlu'na "Big D*ck On Campus" şoku! - Resim : 4

Bakan Veysel Eroğlu'na "Big D*ck On Campus" şoku! ile ilgili etiketler bakan eroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.