Bakan Ali Yerlikaya, Süleyman Soylu'dan görevi devraldı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, görevi törenle Süleyman Soylu'dan devraldı.

Yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde İçişleri Bakanı olarak görev yapacak Ali Yerlikaya, düzenlenen tören ile Süleyman Soylu'dan görevi devraldı.

Törende konuşan Soylu, "Aziz milletimizi, birlikte emek verdiğimiz, mesai yaptığımız, acı tatlı birçok hatıraya ortak olduğumuz mesai arkadaşlarımızı ve tüm personellerimizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun, hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

YERLİKAYA: TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Görevi devralan Ali Yerlikaya, "Sayın bakanımız 7 yıldır, büyük bir özveriyle yaptığı çalışmalar için teşekkür ediyorum. Hizmet bayrağını sizden devralmak benim için büyük bir onur. Şanlı bayrağımızın dalgalandığı her yerde, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü muhafaza etmek varlık sebebimizdir. Mavi Vatan'ımızın tamamı bize emanettir. Biz milletimizin emrindeyiz. Temel referansımız hukuk ve insan haklarıdır. Bundan asla taviz verilmeyecektir. Terör, organize suçlar, siber suçlar, düzensiz göç ile mücadelemiz kararlılıkla süreceğiz. Deprem bölgesindeki yaraları hep birlikte saracağız." dedi.

 

Bakan Ali Yerlikaya, Süleyman Soylu'dan görevi devraldı ile ilgili etiketler Ali Yerlikaya Süleyman Soylu İçişleri Bakanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.